Семейният портал

"Информираният човек се манипулира трудно!"

Жан Жак Русо

Електронен магазин
Вход към е-магазина
Радио ФЕМИЛИ
Слушайте on-line

Подарък за 8-ми март в последния момент

#

Възможно е да сте били много заети или възпрепятствани и да не сте имали възможност да вземете подарък за 8-ми март за своята любима или майка. Случва се, не се плашете. Вярно е, че е прекалено късно да избирате онлайн подарък или да обикаляте по магазините, но ето няколко предложения, с които ще направите нейния празник прекрасен въпреки това:

 

Изненадваща закуска (обяд, вечеря)

 

Покажете любовта към своята майка или любима, като сготвите нещо за нея. Пригответе едно от любимите ѝ неща и я изненадайте с него. Ако пък в кухнята се случват паранормални катастрофални събития, докато сте там – постарайте се и купете любимата ѝ храна.

 

Цветя (разбира се)

 

Цветята определено не са най-оригиналният подарък за 8-ми март, но хубавото е, че дори и в последния момент, можете да ѝ вземете такива, тъй като улиците, пазарите и магазините са отрупани с тях. Изберете любимите ѝ цветя и добавете шоколад, няма как да сбъркате.

 

8-ми март, подарък, жена, любима, майка, цветя

 

Подарък – ваучер

 

Подарете на любимата си или майка си, ваучер за пътуване, СПА или масаж, който тя може да ползва по-късно. Това може да направите и наистина в последния момент, а ние ви даваме гаранция, че всяка жена обича да се глези и няма да сбъркате с подобен подарък.

 

Изпечете нещо

 

Всеки обича сладкиши – както майка ви, така и партньорката ви. Намерете си чудесна рецепта онлайн, притичайте до магазина и се захващайте с печенето на кекс, сладки, торта и т.н. Това е добър подарък, тъй като посвещавате времето и вниманието си, мислейки за нея и нейните любими неща – тя ще го оцени!

 

Четете още: Рози за нея - правилното послание

 

Направете ѝ компилация от песни

 

Сещате ли се коя любимите песни на жената, която искате да изненадате? Покажете ѝ, че знаете какво харесва и я познавате добре. Може да притичате до най-близкия магазин за техника, да вземете един MP3 плеър и да го напълните с всичките ѝ любими песни. Ако искате да изненадате майка си, това определено ще свърши работа, тъй като всички знаем, че повечето майки не могат сами да качат музика в плеъра.

 

8-ми март, подарък, жена, любима, майка, цветя

 

Почистете

 

Много мъже не могат да понасят чистенето. Трябва да знаете, че и на жените обикновено не им е крайно забавно и приятно това занимание. Накарайте дома ви да светне, разчистете отдавна пренебрегвания таван или мазе, почистете двора, окосете тревата – ще бъдете оценени, обещаваме!

 

Погрижете се за автомобила ѝ

 

Ако има нещо, което винаги се нуждае от поправка или ремонт, то това е женският автомобил. Заемете се! Като бонус, може да закарате колата и на автомивка, за да блесне като нова.

 

Четете още: 8 идеи за 8-ми март

 

Напишете нещо за нея

 

Ако умеете да пишете добре, пуснете таланта си в действие. Денят на жената е чудесен повод да напишете поема за любимата си или благодарствено стихотворение за майка си. Нека тя знае колко е важна за вас! Постарайте се, изберете хубава хартия, напишете произведението си красиво и достойно, за да украси секцията ви. 


Подобни статии: