Семейният портал

"Информираният човек се манипулира трудно!"

Жан Жак Русо

Електронен магазин
Вход към е-магазина
Радио ФЕМИЛИ
Слушайте on-line

Аксесоари за дома през есента

#

Есента може да разпали въображението на много от нас и да ни вдъхнови с идеи как да направим дома си по-красив. Как да внесем есента в интериора, чрез някои ръчно направени неща:

 

 Направете си декоративни възглавнички: Те придават усещане за уют, а и са много красиви. Украсете ги с есенни мотиви (листа) и използвайте цветове в земната гама – оранжево, кафеникаво, златно и червено като акцент.

 

есен, дом, декорации, аксесоари

 

 Украсете масата: Изненадайте семейството си като подредите масата с вкус и я украсите, придавайки и есенно излъчване. Може да изполвате ядки, плодове, красиви листа.Въображението ще ви подскаже.

 

Четете още: Есен е! Да внесем настроение в дома си

 

  Декорирайте есенни(оранжеви, кафеникави, златни) свещи: Може да ги пиоставите в чашки, които да напълните с интересен материал, камъчета, пясък, клонки, шишарки.

 

декорации, дом, аксесоари

 Сложете есенни покривки: Сложете на масата оранжева, жълта или кафеникава покривка. Червеното може да го използвате по-пестеливо тъй като освен есенен цвят, той е и доста агресивен.

 

 Букет от сухи цветя: Ако имате възможност да се разходите из природата, то е добра идея да си съберете красиви клонки и цвтя, които са почти сухи. Съчетайте ги и си направете красив букет, който да поставите в дома си.

 

Снимки: FreeDigitalPhotos.net


Подобни статии: