Семейният портал

"Информираният човек се манипулира трудно!"

Жан Жак Русо

Електронен магазин
Вход към е-магазина
Радио ФЕМИЛИ
Слушайте on-line

Есен е! Да внесем настроение в дома си

#

Всеки сезон има своят чар и красота. Някои обичат есента, а други я асоциират със студ и наближаването на зимните дни. Как да създадем уютна обстановка в дома си и да подобрим настроението си, независимо от времето навън?

 

Ето няколко идеи:

 

 Освежете интериора: Не е нужно да правите големи промени и да се хвърляте в ненужни разходи. Достатъчно е да се съсредоточите върду детайлите. Сложете есенни покривки, такива които са в земни цветове (златисто, охра, оранж) или с есенни мотиви (листа, колнки и т.н).

 

Четете още: Добавете класически щрихи в дома си

 

 Сложете свещи в цвят оранж: Може да си направите красиви декорации като сложите няколко свещи в златист или оранжев цвят и ги аранжирате с плодове или декорация по ваш избор. Свещите дават усещането за топлина и комфорт, ето защо са идеален избор за есенния сезон.

 

есен, интериор, декорации

 

 Подменете пердетата в спалнята: Ако имате желание може да си набавите и пердета, които да имат есенни мотиви. Също така може да подмените и покривките на леглото в спалнята.

 

Четете още: Есента: време за оживяване на интериора!

 

 Есенни декоративни възглавнички: Един от най-лесните начини да внесете повече уют в дома си е като поставите малки декоративни възглавнички на дивана и леглото в спалнята. Изберете такива, които подхождат на есенния интериор и ги поставете като акцент в дома си. Те са хем красиви, хем удобни.

 

възглавница, декорации, есен, дом

 

 Да замирише на есен: Набавете си подходящи аромати, които да придадат неповторимо усещане и наслада на сетивата ви. Може да се спрете на ябълка, канела или някакви други аромати, които  свързвате с есента. Иборът е ваш!

 

Четете още: Да уплътним вратите и прозорците: есенна подготовка

 

 Детайлите са важни: Когато се храните може да зарадвате близките си с красиво аранжирана маса, освен с подбрани декорации и есенни мотиви, изберете салфетки, които да допълнят есенната картина в дома ви.

 

есен, декорации, аромат, дом

 

Снимки: Phiseksit, nuchylee, Sira Anamwong, samuiblue  FreeDigitalPhotos.net


Подобни статии:

Коментари:

  1. вбр каза:

    мчхвпмнв