Семейният портал

"Информираният човек се манипулира трудно!"

Жан Жак Русо

Електронен магазин
Вход към е-магазина
Радио ФЕМИЛИ
Слушайте on-line

Направете си ваша Коледна украса!

#

Коледната украса е традиция и има голям избор от аксесоари, декорации от най-изчистените до най-сложните. Трябва да помним, че Коледа е празник на радостта и щастието и украсата е прекрасен начин да подчертаем магията на този празник.

 

Така, че запазете в ума си вашата идея за Коледна украса и започнете да търсите най-добрият начин да получите това, което желаете. Когато мислите за идеите си, вашата творческа нагласа ще ви помогне много.

 

Започнете с коледната елха, най-популярният символ на Коледа в цял свят. Може да поставите вашето Коледно дърво в центъра на стаята и да го декорирате в бляскави и ярки цветове. Без значение дали имате естествено дърво или изкуствено, важното е, че трябва да го украсите със звънчета, подаръчета, коледни играчки...

 

коледа, украса, празник

 

Що се отнася до стайни Коледни украшения, с малко нестандартно мислене и благодарение на украсата в дома ви, ще впечатлите вашите гости. За вътрешната украса е добре да разчитате на традиционните цветове, но пък никой не ви забранява да използвате и нещо различно.  

 

Вижте още: Изкуствена или истинска елха?

 

Самостоятелни съчетания са способни да трансформират дома ви, като коледни свещи, завеси, панделки, светлинки и свежи цветя. Важно е да имате предварителен план как ще декорирате дома си, защото не е възможно да включите всеки стил или идея в декорациите. Потърсете идеи в интернет, списанията и магазините, за да изберете подходящият стил украса за вашият дом.  

 

коледа, украса, празник

 

Както украсата в дома ви, така и тази извън дома ви се нуждае от специално внимание. Например Коледната елха, коледните светлини и фигура на Дядо Коледа могат да бъдат включени като украса за екстериора. Ако не сте експерт, може да се консултирате със специалист да направи осветлението.

 

Вижте още: Как се празнува Коледа по света?

 

Освен това може да направите ръчно изработена от вас украса за дома си. Така дома ви ще има още по-лично излъчване.

 

Снимки: digitalart, ponsuwan FreeDigitalPhotos.net


Подобни статии: