Семейният портал

"Информираният човек се манипулира трудно!"

Жан Жак Русо

Електронен магазин
Вход към е-магазина
Радио ФЕМИЛИ
Слушайте on-line

Отново на работа

#

Стартира набирането на декларации и заявления за кандидатстване по  Операция от Оперативна програма “Развитие на човешките ресурси” – “Отново на работа”.

 

Операцията е насочена към родители, искащи да продължат своята трудова кариера, да го направят, и към безработни лица, обичащи да се грижат за малки деца, да намерят подходяща работа.
 

Родителите подават заявление по образец, придружено с копие от акт за раждане на детето и служебна бележка от работодател, удостоверяваща трудовият статус.
 

Безработните лица попълват заявление и декларация.
 

Всички документи се подават в Дирекция “Бюро по труда”, срещу което се получава входящ номер. На заявленията и декларациите е посочена повече информация, както и начин на попълването им. Всички разходи по обучението, както и тези за заплати, са за сметка на Оперативна програма “Развитие на човешките ресурси”.


Подобни статии:

Коментари:

  1. Яна Христоскова каза:

    Здравейте. Интересувам се от програмата за наемане на детегледачка, но не мога да отворя линковете с документите за попълване. Бихте ли ми казали от къде другаде мога да си ги сваля или да ми ги изпратите на е-мейл: ianabibiana@abv.bg
    Предварително благодаря!
    Всичко добро!