Семейният портал

"Информираният човек се манипулира трудно!"

Жан Жак Русо

Електронен магазин
Вход към е-магазина
Радио ФЕМИЛИ
Слушайте on-line

Radio Family

#

Радио Фемили е единственото радио, посветено на децата.


То е позитивно, защото няма нищо по-оптимистично от детските песни. Емоционално, защото най-милите ни спомени са в детството, а песните от „Неочаквана ваканция”, „Войната на таралежите” и „Синьо лято” ни връщат именно там.

 

То е истинско, защото приказките не лъжат.

 

Програмата на Радио Фемили включва над 900 обичани детски песни, сред които:

- най-доброто от продукциите на Walt Disney Pictures, Pixar Animation Studios и DreamWorks Studios - "Цар лъв", "Мъпетите", "Играта на играчките", "Шрек", „Таласъми ООД“, "Мадагаскар", "Търсенето на Немо", "Весели крачета", "Колите" и др.


- песните от най-гледаните серийни и пълнометражни филми на Disney Channel - "Магьосниците от Уейвърли плейс", "Лимонадената банда", "Кемп Рок", "Училищен мюзикъл", "Хана Монтана" и др.


- заглавията от любимите български ленти - "Войната на таралежите", "Баща ми бояджията", "Неочаквана ваканция", "Васко Да Гама от село Рупча" и др.


- фантастичните руски класики: "Чунга-Чанга", "Голубой вагон", "Улыбка", "Вместе весело шагать" и др.

 


- най-хубавите изпълнения от конкурса "Златната монета" (Lo Zecchino d'Oro) в Болоня.


- българските отличници: Бон-Бон, Пим- Пам, Врабчета, Радиодеца и Таласъмче.

 

- класическа музика за деца. Учени от Университета в Станфорд, Калифорния, неотдавна заявиха, че слушането на класическа музика води до повишаване на детския  интелект. Феномен, който учените наричат „Ефектът Моцарт“.

 

Приказки:

 

Неразаделна част от програмата на радиото са и някои от най-обичаните детски приказки, разказани от професинални куклени актьори.

 

Скоро в ефира на детското радио ще звучат и специализирани рубрики свързани със здравето на цялото семейство и отглеждането на децата.

 

Единственото, което трябва да направите, за да слушате Радио Фемили, е да кликнете на иконката му в горния ляв ъгъл на портала.

 


Подобни статии: