Семейният портал

"Информираният човек се манипулира трудно!"

Жан Жак Русо

Електронен магазин
Вход към е-магазина
Радио ФЕМИЛИ
Слушайте on-line

Фън шуй за бебешката стая

#

Вие очаквате ли бебе? Или някой, който познавате очаква? Може би вече имате подготвена стая, но усещате, че не е подредена добре?  За да има стаята добър фън шуй, то трябва да има добър поток на енергия.

 

Как да разберете, дали има добър поток на енергия? Вие може да използвате следващите фън шуй съвети за да проверите потока на Чи или пък винаги да използвате сетивата си. Как се чувствате в стаята – как изглежда, ухае? Всички ваши сетива могат да ви помогнат да разберете света на енергията.

 

Четете още: Полезни съвети за обзавеждане стаята на бебето

 

Подхранването на всички сетива в бебешката стая е особено важно, за да се създаде добра и здравословна основа на вашето мъниче.

 

дете

 

Вашето бебе скоро ще изследва света, чрез пробуждане на всичките си сетива, така че, като родител може да използвате фън шуй, за да създадете безопасна и здравословна среда.

 

Наред с основните насоки във фън шуй за стаята на бебето, намаляването на нивото на елекромагнитните вълни също е важно. Атакуването на стаята с енергия от всички електрически джаджи предлагани на пазара, допринасят за фън шуй предизвикателсто в стаята на бебето.

 

Четете още: Как да обзаведем детската стая

 

По-простите, по-естествените неща, са по-здравословни за вашето бебе. Това се отнася и за всички детайли от интериора на бебешката стая. Използването на боя без летливи органични съединения за стената на стаята, естествен паркет, използването на светли, леки цветове и най-добрите мебели.

 

Добър фун шуй съвет за бебешката стая е да се свържете с детето въвтре във вас (да си представите, че вие сте дете) и наистина да се забавлявате, когато я планирате. Енергията на радостта, която изпитвате при създаването е основа за енергията на радостта в пространството.

 

Освободете съзидателната сила на детето във вас, докато с око на възрастен обърнете внимание на чисто изпълнителската част,  за насоките на добрия фън шуй, декора и, разбира се - бюджета.

 

Снимки: hin255 FreeDigitalPhotos.net


Подобни статии: