Семейният портал

"Информираният човек се манипулира трудно!"

Жан Жак Русо

Електронен магазин
Вход към е-магазина
Радио ФЕМИЛИ
Слушайте on-line

Станимир Михов

#

Здравейте, казвам се Станимир Михов и се занимавам с фитнес над 8 години, като през последните 4 съм инвестирал време и усилия, за да подобря знанията си в сферата на фитнес и бодибилдинг тренировки, покачване на мускулна маса, намаляне процента подкожни мазнини, симетрично тяло, правилно и съобразено хранене за постигане на заложените цели и добро здравословно състояние.

 

Самият аз съм използвал услугите на над 5 персонални треньори за изготвянето на хранителни и тренировъчни планове (от България и чужбина), персонални тренировки – може би над 150 часа с инструктори (1 на 1), онлайн съвети, трейнинг сайтове и други. Имам завършен курс в НСА за фитнес инструктор – фитнес и фитнес-културизъм. Въпреки това смятам, че винаги има място за подобрения в много аспекти и темата фитнес е безкрайно обширна, за това не спирам да търся информация и да прилагам наученото върху себе си и своите клиенти.

 

Когато става въпрос за постигане на фитнес цели, мотивацията играе основна роля. За това услугите, които предлагам, са изработени така, че да поддържаме постоянна комуникация и при проблеми или неясноти да се реагира възможно най-бързо.

 

Мога да Ви докарам резултати и да спестя време чрез предаването на основни знания за фитнес тренировки и съобразено хранене според зададената цел, както и много тънкости, които само човек с опит може да Ви предостави.

 

Публикации в портал "Мама, татко и аз":

Спортът и раждането


Подобни статии: