Семейният портал

"Информираният човек се манипулира трудно!"

Жан Жак Русо

Електронен магазин
Вход към е-магазина
Радио ФЕМИЛИ
Слушайте on-line

Факти за размера на пениса - част 1

#

През последните няколко години стана ясно, че пенисът на средностатистическия мъж не е толкова дълъг, колкото се е смятало преди. Медицинските книги и статии в пресата уверено заявяваха в продължение на десетилетия , че средния размер на пениса е 16,5см. В резултат на това много мъже, които са с малко по-малки пениси са се чувствали подтиснати.

 

Въпреки това изглежда, че статистическите данни, на които се основава тази „средна” дължина имат сериозен недостатък, който е: тя е била изчислявана, чрез събиране на измерванията, които мъжете са правили самостоятелно.

 

Самоизмерването не е от най-надеждните методи

 

Защо? Защото толкова много мъже не знаят от кде до къде точно да измерят или използват неточни измервателни уреди. Също така е характерно за мъжете да преувеличават цифрите, за да изглеждат по надарени. по този начин има по-голяма вероятност тези резултати да бъдат изопачени от хора, които претендират, че са с размер 27-28 см.

 

В последно време учени са направили опит да получат по-надеждни данни, като са използвали обучени лица за измерване на всеки човек. И резултатите, които са получили показват, че средностатистическият мъж има по-малък пенис отколкото се е смятало.

 

В действителност средната дължина на еректирал пенис е около 14,9 см.

 

пенис, дължина, размер, мъж

 

Дали всичко това има значение? Ако сте жена, вероятно смятате, че това притеснение за размера е глупаво. Но ако сте мъж, това не е точно така.

 

Защо мъжете се притесняват за дължината?

 

Мъжете ги е грижа за размера на пениса им и най-вече - за дължината му. Дори голяма част от мъжете, които имат достатъчно голям пенис и са добри любовници мислят, че „повече е по-добре”. Това води до опасението на  много мъже, че им е „твърде малък”.

 

Компании, рекламиращи уголемяващи кремове и хапчета в интернет правят огромни суми, благодарение на тази мания. Но освен операция, няма друг начин, който е клинично доказано средство за увеличаване размера на пениса.

 

Всяка жена четейки тази статия, може да намери за озадачаващо, че толкова много мъже са загрижени за дължината на пениса си, и им се иска да е само няколко сантиметра повече. Но това е начина, по който много мъже мислят.

 

Четете още: 8 причини пенисът ти да те предаде

 

Размерът има значение

 

За обикновения мъж пенисът му (съзнателно или не) е едно от най-важните неща в целия свят. В ранна възраст той го открива и веднага става очарован от него. Но след това нотка на несигурност влиза в съзнанието му: „Моят малък ли е?”. Вижда баща си, вижда по-големия си брат, вижда мъжа в мъжката съблекалня и самият той се пита дали неговият ще бъде по-голям. 

 

пенис, дължина, размер, мъжИ това продължава през целия му живот - винаги е чувствителен за размера на пениса си и винаги мисли, че щеше да е по-добре, ако беше мъничко по-голям.

 

Без значение колко се изписва и говори, че размерът няма значение и че жените са привлечени от мъжа не заради дължината на неговия пенис, много мъже продължават да мислят по стария си начин.

 

Средностатистическата жена не може да разбере тази мания за измеране на пениса. Така че, ако сте жена никога не омаловажавайте размера на пениса на мъжа в леглото. Дори и на шега и не показвайте, че мислите, че му е малък. Мъжът може да ви вземе насериозно, и ако това стане той ще бъде дълбоко наранен.

 

Има много мъже, които получават проблеми с потентността (еректилна дисфункция), след като някой направи необмислена забележка относно размера на пениса им, дори и да имат нормален пенис. Всеки мисли, че неговият е по-малък отколкото на останалите.

 

Необходимо е също така да се отбележат 2 точки за жените:

Някои жени наистина не харесват идеята за голям пенис, а също така могат да бъдат уплашени от прекалено голям такъв.

Някои жени са много по-впечатлени от дебелината на пениса, отколкото от дължината. Това е така, защото жените усещат повече, когато минава през входа на влагалището – така, че ако един мъж е с по-дебел пенис може да бъде много по-вълнуващо и удовлетворяващо за жената.

 

Четете още: Естествени начини за повишаване на либидото - част 1

 

Въпрос на гледна точка

 

Проблемът е, че всеки мъж вижда своя пенис от определена перспектива. Ъгълът, под който гледа надолу неизбежно прави пениса да изглежда по-малък отколкото е. Но когато погледне пениса на друг мъж, няма такъв ефект, така че, много често изглежда така сякаш другият е по-надарен. Сравнения от този сорт може лесно да ви накарат да се чувствате по-подтиснати. Но най-важното е да разберете истината за дължината на пениса.

 

Продължава на: Факти за размера на пениса - част 2

 

Снимки: stockimages, imagerymajestic FreeDigitalPhotos.net


Подобни статии:

Коментари:

 1. еврика каза:

  пълни глупости .
  бил му голям или малък А някой тях да ги е измервал колко са широки и дълбоки. НЕЕЕ

 2. Аз каза:

  Аз съм на 13 и моят чл.е 14,7.Това с нормални размери ли е?

 3. Незнам каза:

  15г. 19см

 4. Кристиан каза:

  Аз съм на 11 и имам 13см.
  Този размер нормален ли е?
  Тоест дали е нормално неговото развитие?

 5. Минчо каза:

  На 18 години с 12 санта пенис?