Семейният портал

"Информираният човек се манипулира трудно!"

Жан Жак Русо

Електронен магазин
Вход към е-магазина
Радио ФЕМИЛИ
Слушайте on-line

Факти за размера на пениса - част 2

#

Продължава от: Факти за размера на пениса - част 1

 

Средна дължина на пениса

 

Измерването на пениса в нормално състояние (без ерекция) е безсмислено, тъй като дължината и обема са повлияни от различни фактори, като например температурата на околната среда. Дори най-големият пенис може да се свие много, ако човек плува в студена вода.

 

Въпреки това, при нормална температура нееректирал пенис обикновено е с дължина 8,5 - 10,5 см от върха до основата. Средната дължина е 9,5 см.

 

Разбира се, вярно е, че някои хора имат големи пениси, а някои по-малки, но размера не показва по-голяма мъжественост. Повечето хора мислят, че един висок мъж ще има по-голям пенис, но това не е съвсем вярно.

 

пенис, размер, ерекция, мъж

Средният размер при ерекция

 

Говорихме за средния размер на пениса в нормално състояние, но колко е когато е еректирал?

 

Интересното е, че някои пениси са почти същия размер и при ерекция. Мъжът, чийто нееректирал пенис е не особено голям, може да постигне 100% увеличение на дължината по време на ерекция.

 

Мъжът, чийто нееректирал пенис е по-голям, вероятно ще получи 75% увеличение.

 

Така, че може да забележите, че дори ако мъжа има малък пенис, това може да се компенсира, тъй като по време на ерекция достига приблизително същия размер, като на човек, с по-голям пенис.

 

Четете още: Как да контролирате повишеното сексуално желание - за мъже

 

Както казахме средната дължина на пениса е значително по-малка отколкото сме си мислили. Повечето изследователи казват, че средната дължина на еректирал пенис е между 12,9 см и 15 см.

 

Сексът и жените

 

Много мъже забравят, че за жените няма значение колко дълъг или колко малък е пениса на мъжа, защото влагалището побира почти всеки рамер.

 

Влагалището на една жена, която не е имала деца е дълго само около 7,5 см, в момента, в който не е в сексуално възбудена.

 

Жени които са раждали имат влагалище с дължина около 10 см.

 

Това означава, че мъжкия пенис ще запълни вагината напълно, освен ако не е от онези редки хора, които в еректирало положение са по-малки от 10 см.

 

Но вагината има способността да се разширява, ако пениса е по-голям от размера ѝ.

 

Снимки: imagerymajestic, stockimages FreeDigitalPhotos.net


Подобни статии:

Коментари:

  1. jokin каза:

    Требе да е здрав,прав и КОРАВ.

  2. Peter каза:

    Абе каквото и да си говорим е факт, че жените предпочитат големите пениси. Тъжно, но факт!

    А хората с най - големи пениси са чернокожите. Не че и при белите няма де, но все пак като статистика ние не сме надарени като раса. Пак един прост факт!