Семейният портал

"Информираният човек се манипулира трудно!"

Жан Жак Русо

Електронен магазин
Вход към е-магазина
Радио ФЕМИЛИ
Слушайте on-line

Информация за специалист

#
Доц. д-р Румен Бостанджиев
Сексолог

Доц. д-р Румен Бостанджиев, д.м. е един от малкото експерти у нас в областта на човешката сексуалност и интимните отношения. Завършил е медицина и от 1984 г. работи в единствения у нас Сектор по Сексология към Медицинска академия - София. Междувременно специализира сексология в Холандия и Белгия, а през 2007 – 2008 г. завършва Международната академия по сексуална медицина, проведена в Оксфорд, Лисабон и Рим. Базисната му квалификация по индивидуална и фамилна психотерапия е в програма на Американската психологична асоциация, проведена  в Чехия и Словакия през периода 1990 – 1994 г., както и в програма за психодрама обучители и терапевти на Морено института в гр. Юберлинген (Германия).

 

Доц. д-р Бостанджиев е лицензиран психотерапевт, член на Европейската федерация по сексология, Българската асоциация по психотерапия, съосновател на Българската асоциация по сексуална медицина и член на Европейската асоциация по сексуална медицина, член на Дружеството на психолозите в България.

 

Професионалният опит на доц. д-р Бостанджиев е в областта на консултирането и терапията при проблеми в сексуалната изява и интимните отношения, както и в сферата на сексуалното образование, подготовката за семеен живот и родителство. През последните години той отделя все по-голямо внимание върху разработване на инициативи, които развиват уменията за хармонични интимни и семейни отношения, компетентностите в областта на родителството и възможностите за личностно израстване и просперитет в условията на трайна еротична връзка.

 

Публикации в Портал "Мама, татко и аз":

Сексът и духовният ни софтуер

 

Повече информация за него може да намерите в сайта му www.bostandjiev.eu

 

Рейтинг:
9 / 10

Брой гласували: 5
Задай въпрос#